Contact met Warm Heeg

Bel of app

Ons telefoonnummer is 06 81 59 41 26

Stuur een e-mail

Mail ons rechtstreeks of vul onderstaand contactformulier in.

Kom langs!

U bent van harte welkom om een afspraak te maken om langs te komen in het campagnekantoor aan de Harinxmastrjitte 46 in Heeg. Dit kan via het contactformulier.


Wij komen graag bij u

Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een gratis huisscan of isolatiecheck en u kunt nu ook onze voorbeeldwoning bekijken.

ISOLATIESCAN
Bij een isolatiescan geeft een medewerker van Warm Heeg u vrijblijvend advies over verbeteringen om uw woning energiezuiniger te maken.

WARMTEBEELD
Wanneer uit de isolatiescan blijkt dat een warmtebeeld van uw woning nuttig is, maken wij aanvullend op het huisbezoek opnamen met een warmtebeeldcamera om te zien of en waar in uw woning warmte naar buiten lekt.

TECHNISCH ADVIES
Ook kunt u vrijblijvend technisch advies krijgen.

 

Een afspraak maken kan via het contactformulier.

 

Voorbeeldwoning aan De Houw 28

De woning is op afspraak te bezoeken. Op dinsdagen tussen 13.00 en 15.00 uur en elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur en elke tweede zaterdag van de maand.

U kunt hier zien hoe de afleverset (die in de plaats van de cv- ketel komt) werkt en eruit ziet. Daarnaast ziet u één van de mogelijke oplossingen, hoe de leiding uw huis binnenkomt. De afleverset staat op de eerste verdieping, deze is alleen bereikbaar via de trap. Na het maken van een afspraak via het contactformulier bent u van harte welkom in het voorbeeldhuis aan de Houw 28 in Heeg.