Wat kost overstappen?

Bij Warm Heeg betaalt u maandelijk een bedrag voor de warmte die u afneemt, net als bij uw energieleverancier voor gas. Er kunnen eenmalig kosten zijn voor de aanpassingen in huis, zoals voor elektrisch koken. Daarnaast zijn er de eenmalige aansluitkosten.

Die zijn voor de meeste woningeigenaren (eerste huis) kostenneutraal als u nu overstapt. Voor hulp bij berekenen maandbedrag, subsidie-advies en technisch advies voor aanpassingen in huis is er de overstapservice van Warm Heeg.

Ja ik stap over

Coöperatie Warm Heeg U.A.

Iedereen die klant wordt van warmtebedrijf Warm Heeg B.V. wordt gratis lid van Coöperatie Warm Heeg U.A.. Leden hebben invloed op belangrijke beslissingen van het warmtebedrijf, bijvoorbeeld op het prijs- en investeringsbeleid.

 

Alleen klanten kunnen lid worden. Het lidmaatschap gaat in twee maanden voor de (verwachte) oplevering van het warmtenet. Dit zal naar verwachting in 2026 zijn. Het bestuur van de coöperatie zal dan iedereen die een overeenkomst tot levering van warmte heeft, schriftelijk informeren en oproepen voor een Algemene Ledenvereniging. Op deze eerste ledenvergadering zal de benoeming van een nieuw Bestuur aan de orde komen.

 

Het lidmaatschap is niet verplicht en kan op elk gewenst moment kosteloos opgezegd worden door een mail te sturen naar cooperatie@warmheeg.nl

 

Op dit moment (eind mei 2023) ligt de aanvraag tot oprichting bij de notaris. Zodra de acte is gepasseerd en de coöperatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel zullen wij de statuten en verdere gegevens op deze website plaatsen.