Wat kost overstappen?

Bij Warm Heeg betaalt u maandelijk een bedrag voor de warmte die u afneemt, net als bij uw energieleverancier voor gas. Er kunnen eenmalig kosten zijn voor de aanpassingen in huis, zoals voor elektrisch koken. Daarnaast zijn er de eenmalige aansluitkosten.

Die zijn voor de meeste woningeigenaren (eerste huis) kostenneutraal als u nu overstapt. Voor hulp bij berekenen maandbedrag, subsidie-advies en technisch advies voor aanpassingen in huis is er de overstapservice van Warm Heeg.

Ja ik stap over

Kortingen en subsidies

Warm Heeg korting op de eenmalige aansluitkosten

 

Hoofdwoning

€ 3.775,00 ISDE-subsidie in 2024 bij aansluiten (eenmalig)

€ 1.000,00 korting op de aansluitkosten (eenmalig)

€ 150,00 korting op vastrecht (jaarlijks)

 

Tweede woning

€ 1.000,00 korting op de aansluitkosten (eenmalig)

€ 30,00 korting op vastrecht (jaarlijks)

 

Huurders

Huurders betalen geen eenmalige aansluitkosten en geen kosten voor afleverset. Deze komen voor rekening van de verhuurder.

Elkien maakt woningen geschikt voor elektrisch koken en stelt een inductiekookplaat beschikbaar t.w.v. € 600,00 inclusief BTW.

 

 

ISDE-subsidie

Bent u eigenaar van een koopwoning? En is dit uw hoofdverblijf? Dan kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).  De aardgasmeter moet verwijderd zijn. Warm Heeg probeert het aanvragen van ISDE-subsidie collectief te regelen voor alle klanten. 

 

Alle voorwaarden vindt u op deze website.

 

SAH-subsidie

Tot 31 december 2023 is er een subsidieregeling voor verhuurders en gemengde VVE’s die max. 30 tot 40 % van de kosten vergoedt tot maximaal € 5.000,-

Of de regeling verlengd wordt of opgevolgd door een andere regeling is nog onduidelijk.

 

Alle voorwaarden vindt u op deze website.

 

Gratis lidmaatschap

Wie overstapt naar Warm Heeg  wordt automatisch gratis lid van coöperatie Warm Heeg.  Zo heeft u invloed op belangrijke beslissingen van het Warmtebedrijf.